måndag 21 januari 2013

Bänkpress tävling i Lund på lördag!

Kam börja med helgens pass:

Lördag:

Utfall:
3set

Smitt-box-böj:
3set

Benspark:
5set

Vader:
3set

Mage:
3set

Söndag:

Rygg:

Chins:
4set

Marklyft:
2set

Biceps:
6set

Latsdrag:
4set

OCH IDAG! Måndag! Är i Helsingborg och ska tillbringa veckan i skåne, ska förhoppningsvis träna med Tobias jönsson som är meriterad af kille och vicky ingvarsson som är allmänt Awesome ( hennes blogg : vixy.Myshowroom.se )

Tränade på sats Helsingborg , blandade känslor kring de gymmet ... Men men kände på ingången inför helgen 160kg de va tungt.... Men dålig bänk och dåligt bröst, händerna gled isär osv. Men va kul allafall :) va typ 10-15 pers som kollade på mig när jag lyfte och va jätte intresserade och ville snacka bänk.

Hände inget stort direkt mer, gjorde 80x3 i militärpress vilket är personbästa så de va kul. Imorgon blir det ben om tillfället ges ,då kanske träna med Ulrica Melker som vann DC i bodyfitness , kan bli kul :)


Och för er som undrar hur min fysik är så är den ca 88kg FET!!!! Hemskt det där men är väldigt söt sugen nu när jag inte dricker öl och whisky längre så att...... Jha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt Google-konto eller som Namn/Webbadress, har du ingen webbadress så räcker det med namn. Eller om du vill vara hemlig så är du anonym!