torsdag 14 februari 2013

Bo Andre Bergan - Motivation För Styrkelyftare

Bo Andre Bergan ! För er som inte känner till det är Bo en meriterad styrkelyftare från Norge.




Han har gått från att en längre tid tävlat i -120kg klassen till att tävla i -93kg. Han lyfte internationellt bra vikter i klass -120 men han valde att gå ner i klass -93 och göra en sista tävling som junior innan 2012 tog slut då han var "sista års junior".

Han satte inte bara junior rekord sin sista tävling som junior utan även senior rekord. Han tränade otroligt hårt hela hösten för att uppnå dit han kom både för att gå ner i vikt och vara stark. Han lyfter mer en respektabla vikter både raw och med utrustning.

Men här är ett sammanfattande video klipp han gjort om hans väg från -120an till -93an, tycker det är värt att kolla på och hoppas de motiverar och inspirerar er lika mycket som mig !



Här är även nya prestationer från han där han böjer 250kg RAW och drar 310 RAW och 331 med utrustning i mark.

Knäböj: 250kg RAW Knäböj

Marklyft: 310 raw Marklyft - 331 Utrustning Marklyft

Ni kan även följa han på hans : YouTube Kanal Bo Bergan där han med jämna mellanrum lägger upp nya motiverande träningsklipp.

Tror han kommer inom en snar framtid visa nya fantastiska prestationer på tävling vilket jag ser fram emot något otroligt !



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera med ditt Google-konto eller som Namn/Webbadress, har du ingen webbadress så räcker det med namn. Eller om du vill vara hemlig så är du anonym!